Provoserer du deg selv? Finn rett fokus

Riktig fokus

Trolig bedriver du å provosere deg selv! Ja, mange kan opprøre seg selv, hisse seg opp, deprimere seg selv og skremme seg selv. Det er ikke måte på hvor mye smertefullt fokus vi kan marinere oss i om vi slipper oss løs uten å ta ansvar for konsekvensene for deg selv.

Det er ingen tvil om at mange trenger samtaleterapi, støtte og hjelp til å finne tilbake til seg selv, og få hjelp til sin egen bruksanvisning. Det går temmelig lett og komme på din egen livsvei som fører mot bedre liv og helse. Vi jobber helhetlig, ser sammenhenger, forsker og eksperimenterer sammen med deg på fenomener og det som virker og ikke virker for deg.

Det er jo galskap, men hvem har sagt at vi mennesker i praksis bare gjør balanserte, normale og fornuftige sysler? Tveret imot er det mange som gjennom historien har påpekt galskapen i at vi mennesker fortsetter å gjenta feil og rutiner som åpenbart ikke virker eller gir den ønskede effekten. Likevel fortsetter de fleste med en del ting som ikke virker eller gir noen god effekt for oss.

Mennesker: et sprengstoff og dynamitt av rent potensial

Mennesker er samtidig sprengstoff og dynamitt bestående av intelligens, potensial og kompleksitet! Vi er så avanserte og for oss som også er født i en sivilasjon med de basale behovene på plass, så har vi enorme muligheter og vi kan om vi ønsker å jobbe med oss selv og skape vårt eget liv – få gode meningsfulle liv som er langt bedre enn om vi ikke jobber med å utvikle oss i den retningen som gjør oss bra. Det er åpenbart, men mange lukker øyne og ører i stedet for å trene opp oppmerksomhet, varhet, sensitivitet og «awareness». Ved tilstedeværelse, kontakt og fokus starter du nemlig eksistensen og livet i deg på en måte som gjør at du ER VÆREN – og da er du fri til å skape livet ditt!

Hva fokuserer du på?

Alt du fokuserer på blir registrert i et indre arkiv, omtrent som et bibliotek. Tenk deg at du stort sett har fokusert på det som gjør vondt. Den dagen du sitter på gamlehjemmet er det dette som vil snurre film i din indre kino. Ja, du kunne også tenke at via øynene dine som ser så er du et kamera som tar opp alt. Hva vil du fokusere på egentlig? Tenk om du da virkelig har en klar og ren linse, og kan se klart.

Mange er svært oppmerksomme på måten de ser verden, seg selv og situasjoner på. De velger ut de tingene som gir energi, glede og ro, og trener seg opp til å bli mestere i å la dårlige nyheter, problemer og kriser bli fakta som bearbeides og legges i eget arkivrom slik at det er ferdig behandlet. Slik lar de ikke problemer vinne kampen om oppmerksomheten lenger enn nødvendig, og de bevarer makten til å styre hvordan de har det i livet.

Dette er også den type mennesker om skinner og stråler, og tilfører andre mennesker mye glede og energi.

De ser et falleferdig hus som et potensielt maleri eller kunstverk av et maleri. Eller de ser den kriminelle som et helt menneske med egenskaper og talenter som er mer interessante enn det lovbruddet som engang ble begått. De ser seg selv i et raust lys slik at de støtter og tar vare på seg selv. De blir likevel aldri selvopptatte eller egoistiske, for de gir seg selv det de trenger og har rett på. Dermed har de overskudd til å dele, gi og se andre mennesker.

Hvordan fokuserer du?

Du har til enhver tid et nivå av vibrasjoner og en viss frekvens i kropp og sinn. Forenklet er det høyere vibrasjoner om du kjenner på glede og lykke, mens det er lave vibrasjoner om du er deprimert og bitter.

Du kan fokusere på ulike måter ved hjelp av din oppmerksomhetsgrad, intensitet, fokus innover eller utover og det er en rekke måter du ved din kreativitet og utforsking kan finne måter som gjør at du kan regulere fokuset din vei eller hensiktsmessig til en gitt situasjon.

Det er svært mye vi ikke fokuserer på, som alt som går automatisk og såkalt ubevisst.

Vi velger bort det aller meste og ser i beste fall toppen av isfjellet.

Ønsker du å komme til deg selv igjen?

Det er lett å finne seg selv igjen, og komme til kjernen i seg selv igjen – om du vil.

Ta deg en samtale med undertegnede, eller en av mine fantastiske kollegaer, og du har tatt ditt første steg mot å fokusere på det som gir deg noe. Det er nettopp hva vi begynner å snakke med deg om.

Ha en nydelig uke med fokus på det som gir deg noe godt.

Beste hilsen

Linda Nordskog

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
8. desember 2021
Linda Mentora Nordskog tilbyr seminarer med helserelaterte tema sammen med gjesteforelesere
Merker du at det virkelig er på tide å treffe folk og snakke sammen om både lette, dype, interessante og engasjerende saker? Vi trenger å møtes nå, og vi legger...
26. juli 2021
Kan du skape utrolige forandringer i måten du lever på? Hva om du tok feil da du trodde at biologisk endring ikke er mulig?
Forfatter: Linda Mentora Nordskog Det sterkeste i deg er det som i elektronikk er fysikk. Du er elektrisk! Det mest saboterende i deg er systemer bygd opp gjennom vårt tankeverktøy...
10. august 2020
Hva er en av de største utfordringene ved å være sensitiv? Her er 4 trinn som hjelper.
Vi kan være sensitiv mot mye forskjellig, men en av de mest utfordrende områdene er ikke nødvendigvis mat eller dyr. Vår sensitivitet kan bli sterkt aktivert i møtet med andre...