All din kraft nå

All din kraft nå

La all din kraft samle seg nå som i et beger. Alt som engasjerer, forbanner, gleder, gir og tar, tapper og fyller deg. Kanskje brer det seg og du skvetter det rundt litt her og der, eller du lar deg påvirke i en berg og dalbane av livskraft slik at du liksom er i spredning. Hva om du samler det i dette eneste du har, som i dette øyeblikket er ditt åndedrag med en forståelse og tilstedeværelse av noe som er en essens. Kan dette da bli noe nytt som du bygger, gir, samler sammen, skaper, skriver, forteller, maler eller synger ut.

All din kraft til den intensjonen du ble født

Riktig fokus

Fokuset i øyeblikket som flyter i takt med intensjon, essens og det rene livet vil bli til noe større som vokser. Alt liv gror, vokser og lever.  Samspillet og kontakten mellom mennesker kan være sammen for å skape liv på så mange gode måter.  På samme måte som naturen kan også musikk og kunst høres og vises i harmoni og balanse. Det er ikke alltid modent og klart til å vokse sammen. Det blir modent når det er klart og da kan vi alltid få enda mer ut av livet sammen. Skapelsen er en del av det å være til.

Forestill deg hvor mye kraft, intensjon og pasjon som er i det frøet som gror, den puppen som vokser og i det lekende barnet som strekker seg.

Og tenk på den kraften det er i en diskusjon, krangel eller  det øyeblikket det renner over for deg av tilbaketrukket frustrasjon eller meningsløshet.

Hvordan kan du bruke all din kraft, også den som består av laverestående følelser og hevntanker…. Om du samler alt som er i et nå, for så å uttrykke det du ønsker å skape med denne essensen av livskraft og meningsbærende essens av noe du bryr deg om.

Engasjement er stort, for det er levende, og i det du går inn i det som er levende vil du kunne kjenne at det levende er hellig. Det du er sammen med alt som er.

De største kunstnerne, tenkerne og forfatterne kan ha hatt de mest hatefulle hevntanker og det største raseri over urett og død. De klarte å samle kraften slik at den kunne bli til noe nytt som mennesket kunne se, erfare og la seg påvirke av om og om igjen.

Hvordan kan du ta all din kraft ut av det livet du har levd til nå, for så å skape din mening fra den essensen av levende viten som du er. Intelligensen i vårt liv er ikke diskutabel, feil eller rett. Det er det som er. Du er den du er. Du vil det du vil. Du gjør det du er. Ta med deg alt det du er og den ville gleden og kjærligheten som står bak alt som vokser, er i alt som lever og kommer ut av alt som skaper.

Hvordan kan vi sammen gi hverandre det speilet vi ønsker å se inn i. Hvordan kan du bekrefte de andre med det de alltid har visst, at de er dypt intelligente og kloke med ressurser større enn menneskeheten har erkjent.

09.02.2021, Denne dagen da det lukket seg igjen det som såret og åpnet for det som skal blomstre.

Hvil i fred det som brenner, svir og forgifter. Velkommen til alt og alle som vil godt, støtte, løfte og glede.

Død skal bli nytt liv for de som har lidd urett, blitt mobbet, hatet uten gyldig grunn og mistet liv i seg selv, tid i sitt liv til å leve og smerten skal for andre i ettertiden bli GLEDE.

Til minne om onkel Bernt Fjeldstad Født 4.3.54 – død 13.7.67.

Av Linda Mentora Nordskog

 

Helhetspodden | Podcast on Spot

 

www.mentora.no Kurs for livet!

Add a comment

*Please complete all fields correctly