Bergen Helhetsklinikk har opphørt til fordel for Helhetskonseptet As og Colon Body Mind As med adresse Florvågveien 109

Vi har flyttet til verdens vakreste øy

Vi har flyttet til Florvågveien 109 og du kan nå bestille timer via helhetsklinikk.onlinebooq.net

Vi er veldig fornøyde med de rolige omgivelsene ved sjøen og de gode rommene vi har her. Du er varmt velkommen! Her er det ofte blå himmel, blå sjø og det er blå vegger og vi har fått malt et kraftfullt bilde som kan påvirke deg til å finne deg selv slik at du kan være menneske – og dyr.

 

Changes – malt av Jessica Hugøy, høsten 2021.

 

Nå kan du komme til Helhetskonseptet og Colon Body Mind til timer vil tiden være til din disposisjon. Du skal få være i kontakt med hvem du er, hva du vil og trenger – veien fremover ligger for dine føtter.  Gleden vi kan leve ut er mulig mer og dypere om du vil. Du kan få leve ut den ungdommelige lysten og entusiasmen over dette livet og denne verden som er som mirakler – og slett ikke naturlig – selv om det er naturens gang.

Velkommen til parkurs der vi demonstrerer parterapi i plenum.  Du kan også ta med deg din partner til 90 minutter med The Good Form – den pedagogiske og psykologiske måten å være menneske på samtidig som du kan gjøre det du vil og være den du er.

Du kan komme og jobbe med deg selv og livet ditt, slik at du finner gnisten, gløden og gleden ved alt som er, mens du står i det som er vondt slik at det kan bli godt igjen.

Du vil lære mer om hvordan du fungerer med det som er av følelser, tanker og kropp gjennom fysikk, kjemi og biologi.

Det som skjer kan trigge eller det kan løfte oss, og vi har noen stressorer som gir muligheten til enten regresjon eller progresjon.  Vårt konsept har blitt Helhetskonseptet As og det livsstilsmedisinske konseptet vårt et klinisk selskap med vårt unike navn: Colon Body Mind As.

Det var nedstengningen og frykten som sammen med mangel på innsats og samarbeid med bygging og inntjening gjorde at det ble nødvendig å legge ned virksomheten i Strandkaien 16.

For oss ble denne stressoren som inneholder flytting og nedleggelse (død) noe nytt, bærekraftig og mer autentisk med tid og rom til det som er viktig, nemlig å utvikle konseptene vi allerede har kompetanse på. Vi har en unik kompetanse på HELHET som det er verdt å bringe videre.

Det er alltid tungt å rydde ut og flytte ut, for så å flytte inn og få alt på plass. Heldigvis er THE GOOD FORM en god kompetanse, så alt tap skaper vi om til vekst. Alle feil skal vi lære av, og alt som ikke virket har vi registrert. Derfor gleder vi oss til å tilby kunder, bedrifter og det offentlige våre tjenester i en flyt, flow og harmoni.

 

Vi  er klare med å tilby individualterapi, parterapi og gruppeterapi, da alt er klart i kontorene i 2. etg. Harald Slaatrem og Linda Mentora Nordskog er klare. Vi tilbyr bedriftsutviklende ledelse og bedriftsutviklende teamwork for bedrifter, der vi kommer til dere og ansatte kan komme til oss. Videre kan vi tilby kommuner og NAV organisasjonsutviklende ledelse og organisasjonsutviklende teamwork.

Om få uker vil vi åpne i 1. etg. i Knausen Bygget, Florvågveien 109, og da vil det være colon hydroterapi behandlinger og muskelbehandlinger, samt biopatio og oppsett av avgiftningspakker med detox og revitalisering og oppbyggingspakker ettterpå. Det vil også være mulig å få scannet seg, helseveiledning og det vil være personlig trener tilgjengelig.

 

Beste hilsen fra teamet her i Florvågveien 109

 

 

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

26. juli 2021
Kan du skape utrolige forandringer i måten du lever på? Hva om du tok feil da du trodde at biologisk endring ikke er mulig?
Forfatter: Linda Mentora Nordskog Det sterkeste i deg er det som i elektronikk er fysikk. Du er elektrisk! Det mest saboterende i deg er systemer bygd opp gjennom vårt tankeverktøy...
22. januar 2021
Alt du trenger vite om tarmskylling eller colon hydroterapi – anbefalt for immunforsvar, helse og livskvalitet
Bergen Helhetsklinikk As  Colon - Body - Mind konseptet Hjelp til optimal helse og livskvalitet via livsstilsoppgradering Gjennom 15 år har konseptet til Bergen Helhetsklinikk utviklet seg og funnet sin...