Linda Opedal tilbyr flere ulike terapier individuelt og hun starter gruppeterapi for alle og kurs for ungdom

Linda Opedal er med i vårt team. Hun er Psykoterapeut, Gestaltterapeut under utdanning (2018-2022), Avhengighetsterapeut, Hypnoterapeut, TFT terapeut.

Linda har lang erfaring med gruppeprosesser, og hun vil starte flere grupper fra 2022.  Det er vanligvis 8 personer i hver gruppe, og det er et fleksibelt opplegg som vi kaller «open -ongoing». Dette innebærer at du blir med et visst antall ganger, og så kan du selv velge om og når du vil hoppe av og du kan også komme inn i gruppen igjen.

Gruppen er basert på gestaltterapeutiske prinsipper (helhetlig fokus). Det er ingen form for manual, men gruppen er prosessdrevet og ressursorientert.

Et vanlig tema i gruppen er angst, depresjon, lavt selvbilde, stress og belastninger. Andre sitte fast i gamle destruktive mønster, avhengighet av sukker, mat, spill etc og det kan være sosial angst eller noe en holder seg tilbake fra til tross for at det er behovet.

Gruppeterapi er kjent for å være effektivt oog virksomt. Gruppeterapi har dokumentert god effekt på ulike psykiske utfordringer og livskriser.

Sammenlignet med individuell psykoterapi gir gruppeterapi oftere en større tilgang til inspirasjon, AHA opplevelser og du kan kjenne deg igjen og gjøre bruk av ressurser og andre sine prosesser.

Som deltager vil du lære mer om hvordan du møter ulike andre mennesker i gruppen, og du vil lære mye om å være i ulike felt, kontakte og avvise, samt støtte og beskytte.

Gruppeterapi gir opplevelsen av gjensidighet og respekt. Du oppfordres til å dele og lytte til andres utfordringer.

Velkommen med.

 

55 70 50 60  – direkte 91355395

linda.opedal@hotmail.com

 

Linda Opedal

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

No Image
28. oktober 2021
Vi har flyttet til verdens vakreste øy
Vi har flyttet til Florvågveien 109 og du kan nå bestille timer via helhetsklinikk.onlinebooq.net Vi er veldig fornøyde med de rolige omgivelsene ved sjøen og de gode rommene vi har...
26. juli 2021
Kan du skape utrolige forandringer i måten du lever på? Hva om du tok feil da du trodde at biologisk endring ikke er mulig?
Forfatter: Linda Mentora Nordskog Det sterkeste i deg er det som i elektronikk er fysikk. Du er elektrisk! Det mest saboterende i deg er systemer bygd opp gjennom vårt tankeverktøy...
22. januar 2021
Alt du trenger vite om tarmskylling eller colon hydroterapi – anbefalt for immunforsvar, helse og livskvalitet
Bergen Helhetsklinikk As  Colon - Body - Mind konseptet Hjelp til optimal helse og livskvalitet via livsstilsoppgradering Gjennom 15 år har konseptet til Bergen Helhetsklinikk utviklet seg og funnet sin...