Aquamassasje

Se vår video på vår Youtube kanal der vår Aqua massasje – MASKOT – Frank, forteller med lidenskap og entusiasme om denne behandlingen.  Du finner også videoen på vår Facebook side, og vi gir alle nye kunder noen testminutter før de kan vende tommelen opp og kjøpe seg en 15, 30 eller 45 minutters behandling.

Vannmassasje (Aquamassage) ble utviklet i USA 1993, over 20 år siden, for helse- og rehabiliteringsmarkedet. Virkningen, studier og erfaringer har vist at dette kan også benyttes i mange andre sammenheng.

I dag har dette konseptet spred seg med stor suksess og Aquamassage er utbredt i 70 land over hele verden, og er installert blant annet i treningssentre, kjøpesentre, flyplasser, sportsklubber, lege- og tannlege-kontorer, solstudioer, hoteller, bedrifter, spa, fysioterapi- og kiropraktorklinikker etc.

Denne kjempesuksessen er blitt omtalt i reportasjer på CNN Good Morning America, ABC News, The Wall Street Journal og The New York Times.
Flere oppslag i norske medier:

Unik full kroppsmassasje med 28 tempererte vannstråler som masserer kroppen skånsomt fra topp til tå, allikevel svært effektivt. Energien fra vannstrålene trenger dypt ned i vev og muskulatur.
Vi tilbyr unik tilpasningsmuligheter for hver enkelt. Vanntrykk og massasjepuls kan tilpasses for 12 forskjellige massasjesoner etter kundens behov og ønsker. Behandler også fremsiden av kroppen.

 

FORDELER MED VANNMASSASJE 

Aquamassage har en unik løsning som gir en
3-dimensjonal full kroppsmassasje.

28 temperert vannstråler jobber skånsomt med kroppen, men er samtidig svært effektiv, da trykket fra vannstrålene forplanter seg godt nedover i muskulaturen og vevet. Det er dokumentert at 20 minutter med Aquamassage tilsvarer 80 minutter klassisk massasje.

Kroppen behandles fra tærne til nakken, om en er under 186cm. Den masserer bak og på begge sidene av kroppen samtidig (som gir 3-D effekten). En kan også snu seg og få behandling på framsiden av kroppen.

Generelt. Dette har god effekt for stive, ømme og harde muskler. Massasje løser opp muskulaturen og sett er i gang blodsirkulasjonen og drenasje av avfallstoffene som har lagrer seg i musklene. Økt blodsirkulasjon bedrer også næringstilførselen til muskler, sener og ledd.

Cellulitt/appelsinhud, Varme, vann og massasje virker drenerende på overflødig vann i kroppen, og skyller ut avfallstoffer. Dette fører til at kroppen føles litt strammere, bedre hud, og at kroppen lettere kan greie å kvitte seg med ekstra kilo i sammenheng med diett og trening. Gir glattere og strammere muskulatur på baken og låra.

Slankende. Varme, vann og massasje sammen med en god diett og trening fører til en strammere kropp. Vannmassasjen hjelper kroppen med å drenere ut overflødig vann, slagg- og avfallstoffer i kroppen.

Åreknuter: Lindrer plagene ifm åreknuter pga bedre blodgjennomstrømning i bena.

Kramper i ben og føtter, Forebygger pga bedre blodsirkulasjon. Krampe kan også ha sammenheng med for lite inntak av vann, mineraler og vitaminer.

Restituering etter fødsel, Varme, vann og massasje virker drenerende for overflødig vann i kroppen, og skyller ut avfallstoffer. Dette strammer opp og hjelper kroppen til å komme raskere tilbake til normalen etter fødselen. 

Restituering etter skader, Forbedrer blodgjennomstrømningen og tilfører mer oksygenrikt blod til skadestedet og det leges raskere.

Restituering etter trening og idrettsaktiviteter. Øker dreneringen av melkesyre og avfallstoffer, myker opp muskulaturen. Forebygger stølhet.

Kan ikke trene? Da er dette en god behandling, det forbedrer blodsirkulasjon og stimulerer muskulaturen. Jevnlig vannmassasje forebygger også liggesår.

Dårlig blodomløp. Temperert vannstråler jobber skånsomt med kroppen og stimulerer muskulaturen. Med bedre blodomløp forbedres transporten av oksygen til kroppens vitale deler og fjerner karbondioksinene. En får bedre pust og mer energi.

Høyt blodtrykk. Kan føre til hjerteinfarkt. Jevnlig massasje kan forebygge dette ved å redusere stress og dempe uro/spenning i kroppen.

Smerter i muskulaturen, Løser opp musklene, forbedrer blodsirkulasjonen. Massasje virker også drenerende for overflødig vann i kroppen, og skyller ut avfallstoffer. Øker produksjon av Endorfiner

Migrene, Spesielt spenningsmigrene. Temperert vannmassasje kan løse opp spenning og låsninger som forårsaker migrene.

Stress og depresjon, vannmassasje roer ned kroppen og løser opp spenningen i den. Dette får kroppen til å slappe av og gir en bedre velvære følelse.

Søvnproblemer. Massasje får en til å slappe bedre av og en får senket stressmomentet i kroppen og blodtrykket.

Bedre fleksibilitet. Dokumentert studie viser at massasje løser opp muskulaturen og får den til å slappe mer av. Vannmassasje går dypt ned i kroppens muskler og vev.

Revmatisme. Massasje, varme og vann har stor effekt. Virker smertelindrende ved at den effektive massasjen kombinert med varmen i vannet myker opp stive ledd og muskler.

Fibromyalgi. Økt blodsirkulasjon, hjelper kroppen med å kvitte seg med slaggstoffer. Virker smertelindrende på ømme muskler og ledd.

Lymfedrenasje. Vannmassasje stimulerer blodsystemet i hele kroppen og øker blodsirkulasjon. Dette fører til større transport av avfallstoffene i kroppen og renses ut via de vitale organene våres.

Øker immunforsvaret. Massasje øker antall hvite blodlegemer i kroppen og styrker immunforsvaret.

  • Jevnlig behandling reduserer sykefraværet
  • Økt velvære gir bedre livskvalitet
  • Invester i god helse, du har bare en kropp

 

Kilder/Referanser:
www.aquamassage.no
www.massage.2book.com

Invester i god helse.
Gi kroppen en gave!
Det fortjener den!
 

 

https://www.bergenhelhetsklinikk.no/wp-content/uploads/2020/01/2002_AdidasUKStudy.pdf

https://www.bergenhelhetsklinikk.no/wp-content/uploads/2020/01/UMassStudy2.pdf

https://www.bergenhelhetsklinikk.no/wp-content/uploads/2020/01/UMiami_Study.pdf

https://www.bergenhelhetsklinikk.no/wp-content/uploads/2020/01/UWolverhampton.pdf