Kroppen trenger behandling og stell – både Colon – Body – Mind

I Bergen Helhetsklinikk har vi drevet forskningsprosjekter og utviklet konseptet «Colon-Body-Mind». Dette inkluderer et massivt kartleggingssystem med samme navn som konseptet: Colon-Body-Mind. Du får en sikker link i journalsystemet der du selv fyller ut det som stemmer med din helse, livskvalitet og du svarer på det du ønsker slik det er i din livssituasjon nå.  Dette er et kartleggingssystem som i seg selv gir deg mer innsikt og vil få deg til å reflektere over sammenhenger, og trolig blir du allerede her mer oppmerksom. Dette gjelder spesielt om du har håp om lindring, helbredelse og forbedring av helse og livskvalitet.

Vi vet at ved livsstilssykdom er det en del vi trenger å ta tak i selv med … nettopp livsstilen …, og vi vet vi virker særdeles når vi kan følge, støtte og engasjere deg på din livsvei. Ved at du benytter deg av hele spekteret av hva vi kan tilby vet vi at det er enda mer sannsynlig at du får den hjelpen du trenger.

Det er mange «helse-shoppere» som drar fra den ene behandleren og terapeuten … hele livet… med skjulte psykologiske krykker, offermentalitet og en «styggen på ryggen», eller det vi kaller Sabotøren.  Ved at du fyller ut kartleggingen og vi er godt trent i å identifisere slik mer eller mindre bevisst sabotasje mot eget liv, så vil vi hjelpe deg gjennom det som sperrer for din tilfriskning og ditt velvære i livet.  Vi kan alle ha det mye bedre enn det vi har, og det er en rekke klassikere vi holder på med. Dette er ofte i vår blindsone. Gjennom våre fantastiske kurs, seminarer og ulike Helhetsweekender, kan du få denne innsikten via undervisningen, øvelsene, andre som får «reality terapi» som du kan observere, eller via de arbeidene du selv investerer i.  Det er absolutt alt annet enn dyrt, og det er den beste innvesteringen du kan gjøre, da vi jobber og lærer bort å leve livet som en prosess, og ikke som en lineær reise. Sistnevnte kan by på utfordringer i forhold til at en angrer på gamle forhold, eller sitter fast i bitterhet, sjalusi, sinne og / eller sorg.  Med livet som en prosess er alt med på å bygge opp mening, og de magiske synkronitetene eller sammentreffene med alle de mulighetene det gir vil forbløffe deg. Det er alfa omega å være oppmerksom, tilstede, i kontakt og bygge kvalitet på relasjoner og kontinuerlig utvikle sine kommunikasjonsskills.

Du legger kanskje merke til at teksten kan ha noe muntlig språk, og til og med blande norsk og engelsk? Det er fordi vi demonstrerer det vi gjør i praksis, her ved å gjøre det som er en mening med frihet og glede. Denne teksten er ikke en innlevering i norsk, og skal heller vise mer om hva vi egentlig tilbyr og hvem undertegnede er.  Jeg benytter her muligheten til å fete opp noe jeg brenner for, nemlig at dette med VURDERING blir KRITISK (altså bånn i bøtta).  Jeg vil råde deg til absolutt IKKE vurdere deg selv, og det er langt fra nødvendig da du faktisk lever ditt eget liv. Bedre observasjon enn selve livet du lever er ei mulig. Ved å drive en vurdering av din livsprestasjon vil du garantert følge opp med å kritisere  deg selv. Om det er en feil som er begått så er det beste du kan gjøre å lære av denne, slik at det mindre sannsynlig skjer igjen.  En ting er å klage litt til deg selv om du virkelig trenger å forbedre deg på et område ( for det trenger mange – særlig i forhold til hvordan de behandler seg selv og andre mennesker), men å drive med kritisering er et destruktivt og absolutt unyttig foretagende.

Hva kan vi tilby av fysiske behandlinger?

Vi har et team av terapeuter og behandlere som garantert vil gi deg det beste, og de vi tilbyr fra år 2021 er intet annet enn suverene!

Vi venter inn en fantastisk ressurs som har vært fysioterapeut i mange land gjennom snart 20 år. Hanm jobber med dyp muskelterapi som treffer direkte årsaken. Han korrigerer kroppsholdningen. Han hjelper med avslapmning i spent muskelatur og trener svakle muskler fra topp til tå. Han sjekker kroppsholdning og korrigerer denne til det beste. Han følger deg opp på hvordan bruke kroppen på den mest optimale måten. Han jobber direkte både med anbefalinger om opp eller ned i vekt, og er en ekstremt motiverende Coach til å ta tak i hva som skjedde med kroppen på livsveien fra du var barn, til hvordan den nå har blitt en plage som smerter deg.  Denne behandleren er også totalutøver og ser på det som har å gjøre med fysikk / energi / healing / reiki energi, og kan slik jobbe dypt emosjonelt og for at alt i din livseksistens kan balansere seg optimalt. Videre jobber han med å hjelpe deg med den helseoptimaliserende metoden som FASTING er, samt finner sammenhenger sammen med deg rundt de emosjonelle sperrene og problemene.  Dette er en behandler som kontinuerlig lærer nye ting, utvikler seg og som kan kunsten å jobbe i team og samarbeide om å hjelpe klientene våre til det høyeste og beste nivået.

Det er helhetsterapeutiske, funksjonelle og svært sterke utøvere.  Vi tror på at de ulike behandlerene alle har noe unikt og nødvendig å gi ditt liv (hele deg med kropp, sinn og alt du er). Ergo er du velkommen til å delta i en prosess slik det organiserer seg, der du kommer til behandlinger hos ANNE STØA, både avdeling BODY og avdeling COLON.  Videre er det absolutt å anbefale at du kommer til JOANNA PRES som tilbyr sin eminente, også hun på begge avdelinger. Ved å benytte begge behandlere vil du og hele deg få en større forståelse av hvorfor jeg så gjerne understreker dette.  De tilbyr noe som totalt sett komplimenterer den andre, og slik jobber vi alle i klinikken, med å bygge opp DIN helse og livskvalitet.

Jeg vil gjerne skrive noen ord om den colon hydroterapi behandlingen vi tilbyr, da den er av høyeste verdi for ditt immunforsvar, energisystem og hele helse og livskvalitet.  Det kan være tabu og sensitivt med tarmrens, tarmskylling eller den hypermoderne og svært diskre` behandlingen colonhydroterapi, og dessverre er mange styrt av frykt og kan høre på motstand fra den komplementære og tradisjonelle medisinen. Vit at sykehus har slike maskiner, og det er lang kø. ..Videre er det kun effektivt og rensende, svært bra for kropp og sinn, og da all sykdom i følge de viseste og eldste skal starte i tykktarmen (COLON), så er det best å ha noen «EU rensinger» etter begivenheter med mye belastende mat.

Vi er hele og levende mennesker, og siden vi er følelsesstyrte og via våre følelser …. PRODUSERER HORMONER, og når det kommer hormoner som adrenalin (frykt) og kortisol (stress) blir FORDØYELSEN koplet ut. Det er fra naturens side lagt til rette for at vi ikke skal fordøye mat når vi har en fare i hælene. Da koples fordøyelse og andre normalt viktige funksjoner ut, slik at vi kan fokusere på å redde livet. Utfordringen  i vårt moderne samfunn er at vi blir overstimulert for mye som setter i gang uheldige hormonelle prosesser, og dette bryter ned organismen, samt gir dårlig livskvalitet.  ERGO er det en god ting å ta jevnlige colon hydroterapi behandlinger.  Jeg kan si at det er rensende, lettende og kun gir gode og optimaliserende bivirkninger.

Vi kan sitte stille og være i en AKTIVERT modus der vi er i «fight, flight, freeze», og dette er en stor belastning for helsen. Noen er også mer eller mindre kronisk i en ALARMBEREDSKAP.  Dette er slikt som jeg og kollegaene i MIND jobber med, og det viser hvordan vår klinikk jobber helhetlig fordi alt henger sammen med alt i kropp, sinn og liv.

Med dette vil jeg ønske deg varmt velkommen til vår klinikk, både til terapi, behandlinger, kurs og seminarer.

Vi er der for deg.

 

 

 

Linda Andresen
Linda er utdannet spa-terapeut og hjelpepleier, og har mange velvære kurs og alternative kurs. Hennes fokus er å gi klientene et friminutt i hverdagen, hvor egenpleie er prioritert.