Detox

COLON

Optimal tarmhelse

Colonic / tarmskylling for Hele Deg!  Vi er den eneste klinikken som tilbyr colon hydroterapi eller tarmskylling på Vestlandet og i milevis omkrets utenom Oslo.  Det er vi som har hatt klinikk på Sletten Senteret under samme tak som Behandling for Alle, og vi var i Strandkaien i Bergen sentrum, samt på Askøy. Nå har vi funnet et godt sted fra 2. januar i Fjellsdalen 1 på Bønes.

Colon hydroterapi hjelper deg å ta godt vare på deg selv. Det gir mange gode ringvirkninger for hele menneskekroppen, fysisk og psykisk. Det anbefales også dersom du har et høyt kortisolnivå grunnet stress og belastninger. Behandlingen brukes både som forebygging, helseoptimalisering og ved helseplager. Dessuten brukes colon hydroterapio innen skjønnhet, velvære og vektkontroll.  Colon hydroterapi er en god behandling å starte med når du går i gang med livsstilsendringer, renser kroppen og ønsker en nyu utgave av deg selv. Colon hydroterapi er noe en gjør med jevne mellomrom, og du starter gjerne med 3-6 behandlinger.

Innen mageplager, fordøyelse og tarmhelse er colon hydroterapi / tarmskylling en anbefalt behandling. Om du sliter med forstoppelse, diarè, matallergi, ønsker et renere og mer naturlig kosthold og optimal ernæring, detox og vektreduksjon, kan colon hydroterapi være en god behandling sammen med vårt totale og helhetlige programmer. Alt henger sammen emd alt, Vann og tykktarm er et viktig sted å starte eller å fortsette, for dette kan du gjøre så lenge du lever.

TJENESTER
Art of Mind & Body & Colon

Art of Mind by Linda Nordskog: Mentora programmene: Familieutviklingsprogrammet med læren om å leve sammen for par som sliter med kommunikasjon og samarbeid.

Bodywork – Breathwork – muskelarbeid og bevegelse tilpasset deg. Vi har muskelterapi, kopping og spesialbehandlinger for muskel, ledd og sjelett.

Colon handler om fordøyelse, tarmhelse og kosthold. Meld deg inn i vår kundeklubb og få tilgang til colonhydroterapi behandlinger / moderne tarmskylling for detox, helseoptimering og forebygging.

COLON HYDROTERAPI

Det er svært viktig at tykktarmen ikke lagrer gammel avføring og gift lenger enn høyst nødvendig, da dette kan gå inn i blodbanene og påvirke organene. Dette ligger bak en rekke symptomer som f.eks. utmattelse, allergi, hudplager, hodepine, kvalme, magesmerte og tarmplager.

Tarmhelse

Tarmhelsen din påvirker deg på alle områder. Ditt humør kan påvirkes av en rekke faktorer, inkludert tankemønstre, kjemiske ubalanser og søvnkvalitet. Tarmhelsen er imidlertid den aller viktigste faktoren.

Fordøyelse

En svært høy andel nordmenn sliter konstant eller i perioder med fordøyelse, mage og tarmhelse. De konvensjonelle medisinske behandlinger kan ikke hjelpe alle, og Helhetsklinikken Colon Body Mind  tilbyr en alternativ tilnærming.

Detox-vektkontroll

Dersom du skal ned i vekt er colon hydroterapi / tarmskylling en naturlig start for varig og effektiv vektreduksjon, sammen med en intelligent, personlig og kompleks handlingspakke.

Kostholdsveiledning

Få veiledning til et sundt og godt kosthold som gir deg mer energi i hverdagen.

Matvareintoleransetest

Hos oss kan du få testet deg for intoleranse av diverse matvarer. Dette gjøres på en trygg måte sammen med sykepleier.

Fettsyretest

Fettsyremangel kan være årsaken til mange psykiske og fysiske plager. Ta en test hos oss for å finne roten til problemet.

Konsultasjon med diabetes sykepleier

Få konsultasjon med en sykepleier som er spesialist på diabetes.

Biopatisk konsultasjon

Biopati er et naturmedisinsk analyse og behandlingssystem, hvor vi legger vekt på å finne årsaken til sykdom.