TOTALPAKKEN – en helhetlig konsultasjon

Bergen Helhetsklinikk har utviklet et forskningsbasert kartleggingsverktøy «Colon-Body-Mind», som vi er svært stolte av da det har gitt strålende resultater og dokumenterer effekten av vårt endringsarbeid. Her får du en link på mail med et massivt og detaljert skjema. Vi kan love deg innsikt og større forståelse gjennom selve utfyllingen dersom du slapper av, sitter godt og nyter arbeidet med ditt personlige forskningsopplegg på ditt liv. Du fyller ut det digitale skjemaet, lagrer og sender til din journal her i Bergen Helhetsklinikk. Du oppnår mer helseinnsikt og balanse gjennom selve utfyllingen hjemme hos deg selv. Videre får vårt team all informasjon allerede før du har kommet til din første konsultasjon. Vi kan måle og dokumentere din fremgsang og helsevekst ved at du fyller ut verktøyet flere ganger.

Vi jobber med funksjonell psykoterapi og naturmedisinsk analyse og behandlingssystemer, der vi forholder oss til kompleksiteten og det unike ved  hvor vi legger vekt på å finne årsaken til sykdom. Bergen Helhetsklinikk forsker selv og utvikler forståelige og støttende teorier om hvordan leve livet i balanse, og slik kan våre klienter enklere lose seg selv frem mot sine mål, behov og ønsker. Vi utvikler produkter som bøker, terapikort, gledes-kort, plakater, t-skjorter og krus med budskap som varmer og minner om at meningen med livet er å ha det godt og gøy.

Symptomer er signaler om behov for gjenoppretting, balansering og justering av retning. Sykdom oppstår når det er uklart, ubalanse og motstand i den levende organismen, eller at motstand ute i verden ikke blir akseptert som det som er. All endring skjer gjennom å akseptere og godta det som er, for slik kan neste prosessteg skje, som er at ønsket endring kan skje.

Hvilke problem og behov kan vi løse og hva er det vi selger?

Vi kan hjelpe deg som sliter med en livsstilssykdom. Dette er noe det ordninære helsevesenet strever med. Kanskje fordi livsstilen er noe vi selv har ansvar og frihet for, og det kan være utfordrende å finne motivasjon, timing og engasjement til å gjøre og handle etter det vi alle vet er best for kropp og sinn.  Bergen Helhetsklinikk er eksperter på livsstilsmedisin og har via vårt colon-body-mind konsept  mulighet til å gi deg det beste som finnes i deg gjennom dine ressurser. Sammen finner vi ut av hvordan du kan leve ditt beste liv, og hvordan du kan gjenopprette balansen.  Alt henger sammen, og det betyr at vi også inkluderer det som er rundt deg i livet, enten det er privat eller jobb. Alt henger sammen med alt. Hvordan kan du ha det bra i hel deg, om du sover ved siden av en gretten felle hver natt? Gjennom vårt helhetlige arbeid der vi jobber med alt i ditt liv / kropp & sinn, inkludert mulighet for individualterapi hos flere i vårt suverene team, parterapi med våre relasjonseksperter som løsner floker på kun 90 min og kurs, grupper, helhetskonferanser og helhetsweekender – vil vi utgjløre en forskjell for deg og din familie. Vi vil gjøre alt for deg med vårt engasjement og vår intensjon om å bringe frem det beste i deg for den viktigste i ditt liv – deg selv.

Ved at du har det bra, vil alle rundt deg ha det bedre, og det blir herlige synergi effekter.

Sykdom blir utviklet over tid, der signaler fra organismen har blitt overhørt, feiet under teppet og ikke tatt på alvor, og ved å ikke lytte til sin innerste sang og stemme om hva som gir mening, driver en og som er behovet – vil en bli stoppet av motstand i organismen. Slik er sykdom en mulighet til å endre retning, og tap kan bli vekst. En kan finne seg selv gjennom å lytte til behovene, respektere disse og gå sin egen livsvei.

Vi er opptatt av at vi trenger å rense / detoxe og bli fri fra gamle gifter og betennelser, enten det ligger i colon – body eller mind.

Alle synergetiske ringvirkninger som kan virke sammen er svært bra, og sammen kan vi hjelpe deg å bli sterkere, helere, gladere og mer levende.

Suksess er når du kan være deg selv. Rikdom er når du kan være med de menneskene som anerkjenner deg, tåler deg slik du er og at du kan blomstre, skape og elske det du gjør.

Balansen mellom gjøren og væren skjer når disse polene smelter sammen, og du elsker ditt arbeid slik at alt er selve livet uansett.

Uansett hva som er ditt utgangspunkt så kan du få det bedre. Alt henger sammen, noe er utviklet via arvelige disposisjoner, miljø og påførte belastninger over tid, eller situasjoner og hendelser som ikke er ferdig bearbeidet og ferdige.

Bergen Helhetsklinikk jobber med å optimalisere immunsystem og energisystemer ved å forbedre kroppens indre miljø, styrke kroppens indre organer og styrke kroppens evne til å reparere, regenerere, regulere og optimalisere seg selv. Ren, styrkende og tålbar næring for deg i denne periode (utvikles ettersom helsetilstand blir bedre) er svært viktig, og vi anbefaler Eva Fjeldstad sine bøker: Takk for maten (? + !).  La kroppen slippe å forddøye mat hele døgnet, så unngå mat i så mange timer som mulig (18-10 eller 21-12 etc.).

Fyll på med så mye super mat, vitaminer, mineraler og styrkende næring som mulig. Det har effekt og alt å bety. Nyt livet, kose deg med sanselige opplevelser som dufter, bading og gå barbeint. Still spørsmålet til deg selv? Hvordan kan jeg leve livet mitt så lykkelig som mulig? Kan jeg glede meg og smile i stedet for å bekymre meg og være sur.

 

Velkommen til deg som kjenner at du trenger å møte vårt team.

 

Hilsen team Colon, team Body og team Mind

Bergen Helhetsklinikk

Linda Nordskog
Psykoterapaut, mental trener og mentor. Erfaring innen psykiatri, rus, krisearbeid, barnevern og oppfølging av ungdom.