Gestalt gruppeterapi 4 x 2,5 time

Gruppeterapi, fire ganger a 2,5 timer. Stressmestring. Selvbilde. Selvhjelp. Kommunikasjon. Relasjon. 

On-going, open-ended´ gruppeterapi: for personer som ønsker å jobbe med seg selv i gruppe. En rimelig og lærerik måte å arbeide med bevissthet, innsikt og endringsprosesser på. Du binder deg til 4 ganger om gangen, og står fritt til å fortsette med en ny runde på 5 ganger, om dette passer deg. Du kan utvikle ditt potensiale og øke din livsutfoldelse. 

«On-going, open-ended» gruppeterapi. Selvutvikling i gruppe for personer som ønsker selvutvikling. Gruppeterapi: Velkommen til prosesser og endringsarbeid. Velkommen til autentiske møter, følelser, tanker og kropp. Velkommen til økt awareness og mer levende liv!

Det er max 6- 8 deltagere i gruppen, og det er en gestaltterapeut som leder gruppen. Hver deltager binder seg for 5 kvelder om gangen, og det kan starte nye deltagere når det er ledig plass. Terapigruppe for deg som har lyst til å jobbe med deg selv sammen med andre. Du binder deg for 5 ganger om gangen, og står fritt til å fortsette videre etter det hvis det passer deg.

Det finnes en rekke vitenskapelige studier som dokumenterer effekten av gruppeterapi – eller selvutvikling i gruppe. En gruppesamtale består som regel av 6-8 gruppedeltagere, og ledes av Linda Nordskog. I en gruppe kommer gjerne psykisk smerte fra uferdige ting opp: det kan være angst, depresjon eller avhengighet, og dette påvirker både ditt forhold til deg selv og ditt forhold til andre.

Du blir mer sensitiv i forhold til andres feedback, væremåte og reaksjoner. I en gruppe med mennesker med lignende utfordringer i livet, vil du få muligheten til å identifisere relasjonsmønstre du ønsker å endre. Du får muligheten til å øve deg på gode måter å forholde deg til andre på. Dette vil kunne påvirke hva slags tanker du har om deg selv, samt dine relasjoner til andre.

Gjennom livet er det ofte sider ved deg selv som ikke kommer frem eller som du lærer deg å skjule. Du kan utvikle ditt potensiale og øke din livsutfoldelse, bli mer ærlig overfor deg selv og andre.

Ta kontakt om du har lyst til å begynne i gruppeterapi i Bergen: grupper starter fortløpende på dagtid eller kveldstid. Bedrifter som har lokaler til disposisjon kan investere i opplegg for sine ansatte, og vi vil i fellesskap finne den formen som passer best i forhold til hva målet er.

Målgruppe for kurset

For alle. Løpende påmelding.

Kurset er for deg som ønsker å jobbe med utfordringer eller vanskelige tema i en gruppe sammen med andre.

Kursmateriell

Ved interesse kan en grunnbok i gestaltterapi leses før eller etter oppstart, men det er ikke nødvendig for å få utbytte av opplegget. Videre kan du via kunnskapsportalen www.mentora.no få onlineverktøy utviklet av kursholder / psykoterapeut. 

 

Referanse

«De fem gangene vi møttes før jul var så fine, og de gjorde så mye for meg. Nå har jeg noen verktøy og noen strategier som hjelper meg i situasjoner der jeg før strevde veldig, og kunne gå i kjelleren i ukesvis.»

«Det er så kraftfullt å komme sammen og møte andre som sliter med lignende ting som meg selv, og det skulle en aldri tro! Det skjer så mye godt i møte med disse fantastiske menneskene!»

«Det gir så mye energi å treffe gruppen, og jeg har lært så mye mer om meg selv og hvordan jeg påvirker andre. Det hadde jeg aldri trodd i en så voksen alder, og det er rart jeg ikke har lært dette før. Dette anbefaler jeg på det varmeste!»