BODY

Føl deg bedre

Bergen Helhetsklinikk gløder for at du skal være deg selv og gjøre som du vil, ønsker og har behov for.  Ved at du får holde på med det du elsker så vil hele ditt vesen og alt du er, skinne, gløde og spinne glede og takknemlighet.

TJENESTER

SPA MASSASJER

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Muskelterapi

Muskelterapi er fysioterapeutiske teknikker, manuell terapi og massasjeteknikker valgt individuelt for pasienten for å gjenopprette muskelbalanse i hele kroppen. Behandlingen er effektiv i kampen mot smerte og ubehag, gjenoppretting av riktig holdning og gangfunksjon.

Aromaterapi

Mange sliter med stress og relaterte plager. Aromaterapi er en behandling som brukes til å motvirke bl.a. stress i kroppen.

DR. ALEXANDER RAFTO
DR. MARIUS HØYE STEEN

Godt syn er en uvurderlig ressurs. Dr. Steen tilbyr øyetrening,  synsrehabilitering og synsstimulering sammen med nevrosynspedagog og spesialpedagog Eva Bjånes.

Aromaterapi

Mange sliter med stress og relaterte plager. Aromaterapi er en behandling som brukes til å motvirke bl.a. stress i kroppen.

Koppingmasasje

Koppingmasasje er en god detox behandlig for huden. Som følge av behandlingen varmes musklene opp og slapper av samt at huden strammes opp.

KRANIOSAKRAL TERAPI