Kurs for ansatte i varehandelen

Linda Mentora Nordskog holder 2,5 timers kurs tilpasset og skreddersydd din butikk i varehandelen. Vi har et formøte med butikksjef og eier der vi diskuterer styrker og svakheter, mål og ønsker for forbedringer. Ut i fra dette utarbeider vi aktuelle rapporter som for eksempel vekstplan, utviklingsplan eller butikkhåndbok. Videre skreddersyr vi et kursopplegg som kun er i gruppe, eller som en kombinasjon av ansattegruppe og individuelle samtaler. Tema kan være samarbeid, helse, orden, kommunikasjon, profesjonell individuell utvikling, salg og service. 

Standard er at vi foreleser og går gjennom øvelser som er helt grunnleggende for enhver suksess butikk. I tillegg får du også spesialtriks og verktøy som gir suksess. Dere får leksjoner innen salg og service der du vil lære mye enten du er fersk eller erfaren. 

Linda har over 20 års erfaring fra folk, salg og service, og har vokst opp med en kremmerfar og hatt flere suksessrike mentorer i varehandelen. Hun drev også sin egen Europris butikk som 25 åring, og har Varehandelhøyskole og lederpsykologi. Det spesielle med dette kurset er at Linda trener deg og dine ansatte fra der de er, forsterker styrkene og svakhetene, med bruk av kommunikasjonsteori, psykoedukasjon fra NLP, hypnose og gestaltterapi. Kurset holdes på klinikken 4 kvelder a 2,5 time, eller vi skreddersyr og kommer til din butikk i varehandelen eller andre bedrifter med salg i fokus. Pris: 3900,- per person.