Linda Mentora Nordskog

Linda Mentora Nordskog har en bred og lang utdanning og erfaring med endring og vekstarbeid. Hun brenner for å hjelpe mennesker til bedre livskvalitet og helse, og det er hennes profesjonelle livsoppgave som engasjerer henne enormt.

Som barnevernpedagog med videreutdanning i flere felt, og videre psykoterapeututdanninger innen gestaltterapi og terapeutisk hypnose har hun funnet sin formel for hvordan hun i individualterapi, parterapi og gruppeterapi kan skape endring og vekst på alle måter. 

Hun har utviklet helse og livsstilskonseptet som Bergen Helhetsklinikk tilbyr, og er nå stolt medeier med et flott eierteam som skal utvikle og tilby enda mer hjelp, helse og livskvalitet. 

Linda brenner for å formidle, trene opp, påvirke, undervise og veilede andre som kan ha glede av hva hun har lært og utviklet gjennom disse årene. 

Du kan bestille veiledning, kurs, foredrag og timer av Linda til din bedrift eller organisasjon, privat eller offentlig, og hun vil sørge for å skreddersy og tilpasse sitt stoff til det bestiller har behov for.

 

Linda Nordskog