BIOLOGI-BODY-ILD

Vær god

Mentora og Linda Nordskog ønsker det beste for deg, partneren og din familie, og når dere har god flyt vil det også styrke samfunnet. Se Samtaleloftet på Youtube så kan du søke etter temaer du er interessert i, eller tema du vil utforske. Når vi skal jobbe med oss selv har vi en arbeidsmodell og en prosessmodell, slik at vi er sikre på å nå mål og skape mening.  Du kan følge webinarene til Linda på www.mentora.no/webinar

PSYKOTERAPI TJENESTER

HELHETLIG HELSE

FORMILDLING AV HVA SOM VIRKER, HJELPER OG ER GOD, NATURLIG MEDISIN

PARUTVILINGSKURS FOR Å REDDE PARFORHOLDET OG FAMILIELIVET
NETTKURS – UTVIKLINGSPROGRAM – MENTORINGPROGRAM

SPA MASSASJER

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Muskelterapi

Muskelterapi er fysioterapeutiske teknikker, manuell terapi og massasjeteknikker valgt individuelt for pasienten for å gjenopprette muskelbalanse i hele kroppen. Behandlingen er effektiv i kampen mot smerte og ubehag, gjenoppretting av riktig holdning og gangfunksjon.

DR. MARIUS HØYE STEEN

Godt syn er en uvurderlig ressurs. Dr. Steen tilbyr øyetrening,  synsrehabilitering og synsstimulering sammen med nevrosynspedagog og spesialpedagog Eva Bjånes.

Aromaterapi

Mange sliter med stress og relaterte plager. Aromaterapi er en behandling som brukes til å motvirke bl.a. stress i kroppen.