RØYKESLUTT OG SNUSKUTT FOR DEG & BEDRIFTEN

Med Susanne Borge og Linda Mentora Nordskog, utviklerne av Fri fra Avhengighet,  vil vi hjelpe de i din bedrift som ønsker å stumpe snus, røyk, sukker eller andre uvaner og mønster for godt.

Kurset kan tas digitalt, og deltagerne følger en lukket gruppe for oppfølging, støtte og mestring.   Alle deltagerne får evig tilgang til et ferdig digitalt kurs der det er videoer, tekst og hjelp å finne. Ta kontakt om det er ønskelig med et bedriftsbesøk for motivasjon, engasjement og endring.

Fri fra avhengighet (mentora.no)

Eks. nikotin, tobakk, røyk og snus:  Alle kjenner til de skadelige konsekvensene av tobakksbruk, og de fleste ønsker å slutte med denne uvanen. Hvordan kan vi utsette oss for den risikoen nikotinet er for helsen vår,enda vi vet at vi risikerer å utvikle grusomme og potensielt dødelige sykdommer? I dag begynner flere å snuse enn de som begynner å røyke, og det har blitt lav status å røyke nå. Det dør omtrent 10-15 nordmenn hver dag som konsekvens av tobakk! 

Alle bør og kan slutte med tobakk fordi det er et enormt tap både personlig for helse og livskvalitet, samt samfunnsøkonomisk og norske bedriftet taper enorme summer på grunn av tobakksbruk og skadene det medfører. 

Eksempel på andre avhengigheter, uvaner og dysfunksjonelle mønster kan være alt fra feil bruk av tankeverktøy med overdreven bekymring og stressing, til sukkeravhengighet, matmisbruk, spilleavhengighet og mye mer. Se vårt kurs på Facebook eller Fri fra avhengighet (mentora.no)

På våre kursopplegg får deltagerne en grundig opplæring i det de trenger for å bli røykfrie for livet. Ta kontakt med oss for å avtale et opplegg. 

 

Fri fra avhengighet (mentora.no)