Selgerkurs

Linda Mentora Nordskog holder individuelle eller gruppekurs for superselgere som vil være ekstraordinære, vite hva de gjør og hva som virkelig gir effekt. I tillegg til det du bare VIRKELIG TRENGER å vite, får du også spesialtriks og verktøy som gir suksess.

Dette er et superselger og service kurs der du vil lære mye enten du er fersk eller erfaren. Linda har over 20års erfaring med folk, salg og service, og er vokst opp med en kremmerfar og hatt flere suksessrike mentorer i varehandelen. Hun drev også sin egen Europris butikk som 25 åring, og har Varehandelhøyskole, lederpsykologi og organisasjonsutvikling i sitt spesiale som hjelper med terapi som spisskompetanse.

Det fine med dette kurset er at Linda trener deg og dine ansatte fra der de er, forsterker styrkene og svakhetene, med bruk av kommunikasjonsteori, psykoedukasjon fra NLP, hypnose og gestaltterapi. Kurset varer som standard  4 kvelder a 2,5 time, eller vi skreddersyr og kommer til din butikk i varehandelen eller andre bedrifter med salg i fokus. Pris: 3900,- per person.