Kun 349,- per mnd. og du får ditt treningsprogram og din live sending med mental trener og psykoterapeut Linda Nordskog

Family First + Be Kind to your Family = Happy Family

Da jeg tok profesjonsutdanningen barnevernpedagog da jeg var ferdig med ett herlig år med kommunikasjon, var drivkraften at jeg kunne hjelpe og være der for barn og familier. Derfor har jeg utviklet et program for sjefene i familien, foreldrene, som kan samarbeide og kommunisere mye bedre om de får trening, kunnskap og følger et målrettet program. Her er en tekst til inspirasjon, for det er best å holde sammen for da blir alt så mye sterkere. Om det er store alvorlige vanskeligheter er det best å dele seg, f.eks. ved vold eller om en part er narsissist eller psykopat. Da er det bare å komme seg ut, og dette gir jeg deg veiledning med da det er lett å undervurdere og være naiv i slike tilfeller.

Det beste med å være foreldre

Det beste ved å være foreldre er å få oppleve kjærlighet og forbindelse på en helt ny måte. Å bli foreldre gir deg muligheten til å forme et annet menneskes liv, og å se det vokse og utvikle seg over tid. Det kan være en stor glede å se barnet ditt nå milepæler og oppleve verden på en ny måte.

Å være foreldre kan også bidra til å gi deg en dybere mening og formål i livet. Det kan hjelpe deg å sette ting i perspektiv og å se verdien i de små tingene i livet.

Det kan også være en utfordrende og lærerik opplevelse. Å være foreldre kan hjelpe deg å utvikle dine ferdigheter i å være tålmodig, å kommunisere effektivt, å løse problemer og å ta ansvar.

I alt, det beste ved å være foreldre er å få oppleve kjærlighet og forbindelse på en unik måte, å forme et annet menneskes liv, å gi livet ditt mer mening og formål, og å utvikle deg som en person.

 

Linda Nordskog
Den store livsoppgaven er å hjelpe til med et system og kunnskap som kan bidra til å holde fred i forhold, familier og samfunn.

  • Jeg hjelper dere til ro og fred i familien!
  • Dette målrettede programmet hjelper par til å slippe krangling, bekymringer, frustrerende samtaler, irritasjon og frustrasjon. Tenker dere at det egentlige problemet er nedbrytende kommunikasjon.
  • Dere får mental trening, kommunikasjonstrening og masse støtte i denne gledelige prosessen som det skal være.
  • Viktigheten av glede sammen er undervurdert. Lek, moro og god lattermild prat er helsefremmende og gir energi til å gå gjennom utfordringer sammen.
  • Bli med på webinar for familielykken!
  • Læren om deg gode feltet hjelper deg å slippe å gå ned i det mørke hullet av fortvilelse.
  • Den største kraften er deg selv! Sammen er dere dynamitt når dere bruker kraft og sensitivitet på å møte hverandre for fullt med respekt og støtte. Hvorfor være en grå mus, når du kan være en fargerik løve? ? Bli kvitt humørsyken din. Da skal du se….
  • Bli med på webinaret hvor du lærer om å leve godt sammen i familien. Relasjoner, kommunikasjon, helse og livskvalitet henger sammen i en helhet, der alt det gode vil gi dere glede, takknemlighet, kjærlighet og livskraft.
  • Dere får forebygging, reparasjon, transformasjon og optimalisering. Dette er en personlig hjelpeøkt.

Beste hilsen med ønske om kjærlighet i blomstring, skinnende glede, dyp takknemlighet og livskraft i sving,

fra Linda Nordskog

www.mentora.no/samtale