Teamwork

Vårt produkt Teamwork kan skreddersys til den tiden og det formålet eller behovet deres bedrift eller organisasjon ønsker.

Det kan være 3 timer, dagskurs eller et 10 timerskurs som fordeles over tid dere kan sette av. Vi kan ha kurset der dere ønsker, eller vi kan arrangere det et eksternt sted.

Teamwork handler om å lære og trene i teori og praksis som er sammensmeltet i det å utforske relasjoner, trene kommunikasjon og lære om helhet.

Alt dette vil være en vitamininnsprøyting for avdelingen, ledergruppen eller hele arbeidsplassen, der det er en rekke verktøy, metoder og ny knowhow som kan brukes direkte umiddelbart.

Innholdet vil organisere seg etter behov og ønske fra bestiller. Noen vil kjøre gruppeprosess på samarbeid, måloppnåelse eller sykefravær. Noen vil kjøre Viljebuen arbeidet som er konstruktivt blant høytpresterende, de som utsetter eller de som holder seg tilbake. Andre ender opp med å lage seg visualiserings og actionsboard.  Det er så mange muligheter, og deltagerne vil lære de viktigste, mest virkningsfulle og effektive verktøyene for å ha kontakt, selvstøtte og beskyttelse fra stress.

Alt vi gjør vil påvirke deltagerne varmt, trygt, engasjerende og skape mer nærhet, samarbeid og større trivsel.

Deltagerne lærer ved å erfare fordi vi tror på at:

«Jeg hører og kan glemme

Jeg ser og jeg husker

Jeg gjør det og jeg forstår det»

Ta kontakt for et pristilbud, en uforpliktende samtale og vi har gode rammevilkår.